Hauskoja musiikkipelejä netissä

Musiikki luo peliin tunnelman, oli kyseessä sitten auto-, sota- tai hassunhauska videopeli. Musiikilla kuvaillaan pelin sen hetkistä tunnelmaa, jännitystä, voittoja, häviöitä ja loppuhuipennusta. Pelaaja heittäytyy pelin vietäväksi juurikin musiikin mukana ja se jää usein pelistä muistijäljeksi vielä pitkään pelisession päättymisen jälkeenkin.

Pelisivusto Betssonin kasino tarjoaa useita eri aiheisia videopelejä, kuten Kiss. 1980-luvulla eläneet muistavat taatusti teatraalisista meikeistä, hurjista lavaesiintymisistä ja rokkaavasta musiikista tutun Kiss –yhtyeen. Yhtyeen ystävät taatusti ilahtuvat pelistä, sillä se marssittaa esiin Kissin tutut symbolit, kielen, meikit ja Las Vegasin rokkaavan menon. Pelistä riittää muillekin iloa, sillä musiikki ja tunnelma vetoavat taatusti yhtyeen uusiinkin tuttavuuksiin. Kiss on kolikkopeli, jossa on jopa sata mahdollista voittolinjaa! Panosta voi säätää 25 sentistä aina 250 euroon asti, joten jokainen voi asettaa sen haluamansa suuruiseksi. Pelissä on tarjolla bonuksia ja wildeja, jotka ilmestyvät ruudulle bändin hahmojen muodossa.

Diskomusiikin lähteille taas vie Betssonin Disco Spins –peli. Se on aikamatka 1970-luvun grooviin musiikkiin ja diskosalien pyörteisiin. Pelissä pyöritellään voittolinjoja jahdatessa kuten diskojen parhaimpina aikoina. Antaudu musiikin vietäväksi ja sukella pelin mielenkiintoisiin koukeroihin. Jos tykkäät menneiden vuosikymmenien musiikkimaailmasta, voit kokeilla samoilta sivuilta löytyviä musiikkiaiheisia pelejä kuten The Groovy Sixties, The Funky Seventies ja The Super Eighties. Jokainen näistä vie pelaajan nimensä mukaisesti kunkin aikakauden musiikkimaailmaan ja symboleihin, jotka ovat taatusti tuttuja ainakin aikakauden eläneille. Kuplavolkkarit, diskosaappaat ja -pallot ovat taatusti hyvin jokaisen tuolloin eläneen muistissa.

Betssonin maailmassa on tarjolla myös jazzia ja vanhaa kunnon rock’n’rollia. Jazz of New Orleans johdattaa pelaajansa jazzin maailmaan. Elvis -peli taas vie mukanaan rockin kuninkaan Elviksen avustamana, tietenkin itse Kuninkaan julkaisujen tahtiin. Musiikin vahva nousu pelimaailmaan on yksi nopeasti kehittyvistä pelaamisen osa-alueista. Grafiikka on parantunut nopeasti, musiikki on yhä laadukkaampaa ja synkronoitu yhteen pelin tapahtumien kanssa. Peleistä on muodostunut omia pieniä elokuviaan, joissa pelaaja on mukana interaktiivisesti vieden peliä eteenpäin. Erilaiset tapahtumat, musiikki, yhtyeet ja tähdet on otettu mukaan pelien teemoiksi. Pelien viimeaikainen kehitys laittaa monen harrastajan miettimään, mitä pelimaailmalla vielä onkaan tarjottavana alan harrastajille?